Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett avslut...




Blottlagt

 

hon sitter vid

det öppna fönstret

med ett elegant leende

 

en avslutad Marlboro

är våra blickars centrum

 

vi låter tystnaden tala

just nu

faller inte orden

utan en

avsevärd ansträngning

 

som på beställning

gör en ljummen kvällsvind

sin entre i dramat

din doft intar rummet

 

öppnar ett kaleidoskåp

av minnen

 

sakta sjunker jag ur stolen

mot ett golv som blivit ett hav

 

jag vill sträcka mina händer

mot dina stränders räddning 

 

men hon är inte här...

 

 

 

 




Fri vers av tdox
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-10 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tdox