Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man bli så ensam?


Inkorgen (1)

 

Jag har fått ett mail :)

Klick,

klick,

...av mig själv...




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 4496 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-31 20:55



Bookmark and Share


  Evelina Freidn
eller spam...
2008-09-06

  devilsangel
vad sorgligt...min är märkligt nog ofta full...
Här får du ett av mig vännen!! kramar i massor
2008-08-31

  Kristina Wallbing
Nej, låt mig fylla din korg med varma hälsningar!!!
Tragikomiskt och tankeväckande...
2008-08-31

    sunnanvind
Lars! Älskade vän! Fanns där inget från mig?! Kramen till dig!!!
2008-08-31

  Blåbäret
men denna var ju lite nutidstragisk...så träffsäker rubrik...
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf