Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderlätt viskning

fjäderlätt viskning

andades djup

mellan blickar

där

hjärtan vilade

ödmjukt nära

under luft

fjärilar

vidrörde känslans

existens 

 

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-31 22:03



Bookmark and Share


    tramp
läcker text om ord som svävar kittlar !
2008-09-01

  devilsangel
Underbar text med så fin titel..man får känslan av en fjäderlätt beröring..vackert!
2008-08-31

  friheten
Ja, titeln säger allt tycker jag med.
2008-08-31

    sunnanvind
Underbar....titeln passar så bra! verkligen fint!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz