Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen lilla människa





Välkommen

du lilla

från gryningens land

från regnbågens vagga

där ljuset vilar

du kom som en gåva

ett löfte om sol

och om nya ljusa dagar







Fri vers av Michaela Dutius
Läst 399 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-09-01 09:13



Bookmark and Share


  devilsangel
Säger som många andra..denna måste du läsa på dopet..helt ljuvligt berörande välkomstrader från en mormor som det lyser stolthet från...så vackert!
2008-09-02

    Maria Malm
En aning om framtiden..
2008-09-02

    eva m h
En liten solstråle!
2008-09-01

  Junia VIP
Otroligt vacker... Håller med om att det kunde bli en dopsång eller en välsignelsesång för ett litet barn!
2008-09-01

  Kristina Wallbing
Vilken underbar välkomsthälsning till ett barn!
"du lilla".... det ligger så mycket ömhet i de orden!
2008-09-01

  Bibbi VIP
Underbar sång från en lycklig nybliven mormor.
Applåd och bokmärke.
2008-09-01

  rebecca d VIP
vackert o poetiskt!! ömt...också...
2008-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Tror du liksom mormonerna att alla människor haft himmelsk pre-existens?
Det gör inte jag.
Men man skall ju inte göra teologi av konst.
Jag tycker i alla fall om det där med gryningens land och regnbågens vagga. Så det så.
2008-09-01

  anits VIP
Underbart vackert
2008-09-01

  berxper
En sån varm och välkomnande dikt.
Det är mycket glädje och kärlek.
2008-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, låt texten bli
till sång, inte en
gång, utan gång
på gång...
Så vacker...
*************
2008-09-01

    ej medlem längre
Ja, förhoppningsvis... Fast så verkar det in´te vara i denna värld när det gäller barn... Dessvärre har alltför många inte fått det löftet! Men, det är ett måste att TRO att världen någon gång kan bli bättre!
2008-09-01

  lyckeli
Låter som något som borde tonsättas och sjungas vid ett dop...
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius