Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej det handlar inte om mig... så ni bara vet. jag skulle smält glaset mot hans skalle.


Hallå... jag tror du missar mig!


Du såg igenom min axel tror jag
för du såg mig verkligen inte i ögonen
Jag visste inte om jag vågade se bakåt
för att se vad du kollade på

Det är ju inte första gången du ser igen mig
antagligen inte den sista heller
Det visste jag ganska säkert
och jag har börjat lära mig att inte kolla bakåt

Alltid när du glor förbi mig
är det någon skönhet bortom mänskligheten
som satt bakom mig, slängde med håret och skrattade
Femtio spänn på att hon skrattar åt
dräglet som rinner ur din mungipa

Nej ändra det till hundra
på att hon skrattar åt mig
Som fortfarande tror att du gillar mig
det är nästan värre än ditt drägel
Nästan!

Om inte jag var så jäkla hungrig
skulle jag nog gå
Men nu måste jag bara tänka lite…
vad har jag?

Jag har en idiotiskt pojkvän
som verkligen uppskattar alla i det motsatta könet
bortsett från mig…

Jag har ett hemskt jobb,
där ingen uppskattar mig
Jag har en katt som faktiskt älskar mig,
men bara för att jag ger henne mat

Jag har en lägenhet
som jag är stolt över…
Jag har en kärleksfull familj
och föräldrar som älskar mig som jag är

Jag har… ett glas vatten på bordet
och nu har du innehållet över huvudet…




Fri vers av Sikska
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-01 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska