Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gick vilse...


Ruttnande sommarkatt



Längtan som stiliserad natt
Ditt hår andas
solslungad havre

Detta är vem du var.


* * *

Jag skickade ett tungt brev
sprängfyllde himlen
med amorpilar

Men du bär skölden
så väl

För skuld vet du inte
vad det är.


* * *


Det är inte vackert där du går
en ruttnande slemhinnas
spår

Hebe, Hebe!

Även din lyskraft kommer
slutligen
mingla med de 4
exkrementen.





Fri vers av Axel Vinter Persson
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-01 18:00



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
"solslungad havre"
vilken bild, tycker om din poesi, du skriver inte det vanliga på näsan och det gillar jag, snyggt språkbruk
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Axel Vinter Persson
Axel Vinter Persson