Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvisare på Semester


Det tycks mig  som om
min inre vägvisare
tagit semester
helt utan förvarning
Inte har han sagt
när han återkommer heller


Känner mig så vilsen
vimsar hit och dit
Påbörjar utan att avsluta
Ingen fingervisning om min väg
känner jag mig så ensam


I morgon ska jag ta en lång
meditation, ge mig ut i universum
att leta reda på honom
Vi behöver varandra för att 
optimalt kunna leva våra liv
och även på bästa sätt påverka andras




Fri vers av Nic
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-07-25 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic