Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord av dig

 

Fylld av styrka
jag i helighet
ger mig i kast

ett ord av dig
jag är förlorad

söndrad och helhet
styrka och svaghet
är förenad

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-01 21:20



Bookmark and Share


  noname_realmind
Det ena kommer oundvikligen med det andra...

Snyggt!
2008-09-02

  korpfjäder
Styrka och svaghet bor i samma dikt, i samma språk och i samma kropp. Kanske är kärlekens ansikte den sanning som sammanför paradoxen och gör varje människa hel.
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*