Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-----


Metaforer om döden

I varenda text,
Metaforer om döden,
Måste vara ett försök att tvätta såren som blöder,

Såren som varit,
Tåren som runnit,

Jag har allt jag behöver,
Men gud vad e det för fel?


Låt mej leva många dagar,
I min långa saga,
Utan klaga,


Jag binder ihop,
Ord till min bok,
Boken om mej själv,
När en blir två och tre blir fler,
När hundra ögon inte ser,


Tjejer,
E bara grejer,
Likaså killar men ändå,
e man en boy toy,


När det finns inte finns någon att pussa,
Så tänker man att det går många fler guzzar,


Lägger korten på bordet,
Detta är den jag är,
Och jag vill stanna här




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 1786 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-01 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX