Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som att vänta på samtalet


snurrar runt min axel


du vill inte veta om min saknad
då jag bara kan förmedla den i ord

jag snurrar varv på varv
runt min egen axel
ensam här

och längtar hem mot din hud




Fri vers av molly crayons
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-07-25 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons