Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag...


Jag vet inte om jag vill leva längre.
Jag vet inte om jag orkar mer.
Jag är så trött på livet.

Trött på att alltid vara trött.
trött på att alltid må illa.
Ja jag är trött på allt.

Ingenting är längre roligt.
Ingenting längre gör mig riktigt glad.
Ingenting är längre frestande.

Jag har ingen tollerans längre.
Jag fräser fast jag inte menar det.
Jag hakar upp mig på bagateller.

Ja jag VET att jag borde VARA överlycklig.
Jag har en Guldklimp till äkta man.
Vi har ett hus tillsammans.
Vi ska få en bebis tillsammans.

Jag borde vara glad.
Men jag är inte det.
Jag är bara så trött på att leva.

Ibland önskar jag att det blev missfall.
Då skulle jag kunna börja med min medicin igen.

Få upp humöret och livslusten lite.

Jag har underbara vänner som försöker pigga upp mig.
Men det hjälper inte.

Jag kanske ler eller skrattar med,
men jag känner ingen riktig glädje.




Övriga genrer av hjortfot
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 10:07



Bookmark and Share


  lyckeli
Bara känslan att man BORDE vara lycklig, nöjd, tillfreds, tacksam kan vara övermäktig.... Kramar till dig.
2008-09-03

  systra
Gud så jag känner med dig... Själv varit där...Utan medicin, med bebis i magen..Ångest...Skickar styrka....
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot