Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekte lite med tanken

Lekte lite med tanken
Att jag var likt en kalv på grönbete
Spritt och sprätt
Att jag hade vingar likt en fågel
Flyga både högt och lågt
Att jag svingade mig likt en ekorre i ett träd
Kasta mig upp och ner
Att jag hade simfena som en fisk
Simma än hit än dit

I själva verket så
Sitter jag här vid min dator
Tänkte att jag kom långt med bara tanken




Fri vers av Anjeska
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-02 10:39



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint för vad tankar och fantasi kan skapa !!!
2008-09-03

  Marreb
:-) Det gjorde du nog.
2008-09-02

    eva m h
Lite som min text "I tanken"!
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska