Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-)Tack och sköt om dig ....


Härliga möte

Ibland händer det...
härliga möten

Möten som skrapar
förgångna tider

Möten som fyller på
med härlig energi

Möten som tar fram
steget innan tanken

Möten som förevisar
långt glömda tankar

Tankar som minner
historiens vingslag

Vingslag som ger
luft under andlighetens
dolda skattkammare

Att söka, uforska dessa
ständiga möten, är en
sällsam och härlig gåva




Övriga genrer av Mauri
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri