Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillängnad kärleken


tillängnad

det blev en text
ytterligare ord om kärlek
om hur jag ställer klockan efter din
om hur dina vackra årstider tar plats i mitt år
om hur jag tillängnar den till dig

du bar din vita vackra sjal
i en lika vacker främmande stad
du värmde upp mig inifrån
där glöden återförenades med elden
som saknas flera år




Fri vers av J P
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 14:02



Bookmark and Share


  Elin F
oh, i like :)
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P