Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland händer saker man inte förväntar sig. Ibland tänds ett hopp från en gnista endast.


Hoppsan.

Jag brukar inte dra
Förhastade slutsatser

Inte heller brukar jag våga
Hoppas på något som kanske inte är sant...

Men idag kändes det som att
Du
kanske är den som kan ge mig
mina leenden tillbaka.




Fri vers av 3_miles_high
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high