Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I människors strävan i varandra

 

Jag lever i tallen
jag lever i björk

Jag lever med sjön
som mitt sista halmstrå

Jag lever i vinden
i aspens sus
och i tystnad

Jag lever i puls
jag lever i fart
och i människors
strävan i varandra

Jag lever

varför ber du mig att välja?




Övriga genrer av Mona*
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-02 19:22



Bookmark and Share


  korpfjäder
Väcker tankar... varför skulle diktjaget behöva välja? Och välja vad? Ett enkelt liv utan dynamik eller ett komplicerat med dynamiska undertoner? Kan livet inte innehålla också sådant som inte är så bekvämt? Många frågor....
2008-09-03

  Mangal VIP
Spännande, omfamnande och vackert! Gillar mycket!
2008-09-02

  Mr Lindemann VIP
Fint och triktig frågeställning
Bejaka henne med det hon gillar!!!
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*