Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kommer det sig?


Jag älskar mina barn.
Jag älskar min man.
Jag älskar mina vänner.

Men är det tillräckligt?

Jag älskas av mina barn.
Jag älskas av min man.
Jag älskas av mina vänner.

Varför är jag ändå inte lycklig?




Övriga genrer av hjortfot
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-03 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot