Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Press Delete

Varför kan du inte bara radera dem?

Måste det verkligen finnas kvar?

Varför?

Massor minnen sparade i bildform från en tid som inte längre är.
Eller är den?

Måste jag be dig?
Kan du inte själv ta initiativ till att trycka på delete, ta bort dem?

Kanske du inte ägnat det en tanke men det har jag....

Det irriterar stör förstör förgör

Skapar tvivel.

Vill inte behöva be dig om en sådan självklar sak;
RADERA.




Fri vers av Suz
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-03 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz