Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimliga låtsaskrav man aldrig kan ställa

Allt jag strävar efter är din acceptans

ett ord en gest

som visar att jag är okej

som visar att du ser något hos mig som jag inte ser

något bra


...

Allt jag vill

är att du visar att jag är värd

högre

än annat

värd

mer

än andra.

...

Jag önskar att framtiden är vår

att det som var inte längre är

och att det som är förblir

att förtvivlan är falsk och att du vill finnas hos mig

alltid




Fri vers av Suz
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-03 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz