Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrevs i natt med sömnen i ögonen, gjorde någon förändring, men behöll de mesta för att de ska bevara sin spontanitet.

 bara ord...




En regnig natt - Snart kommer tårarna

 

 

 

 

det har varit en regnig natt
men regnet har slutat falla nu
och vilken minut som helst
så kommer tårarna

jag har så mycket tankar i skallen
det är så svårt att förstå
för jag har så mycket känslor i mitt dumma hjärta
och jag är nog lite rädd ändå

hon har fångat mitt hjärta
och jag skriker efter henne
varje natt
då solen gått ner

jag drömmer om att få känna hennes andetag
mot mitt ansikte
att få kyssa kärlek på hennes mjuka läppar
och känna hennes kropp
så tätt intill min

men kanske är jag bara en dåre
en simpel idiot

för hon spelar nog i en annan division
en mycket högre än min
så att tro att jag
har något hon behöver
är lika dumt
som att de blåser på månen
att de snöar på solen
lika dumt
som att försöka stoppa vinden

nu faller regnet igen
men det gör inget
för i regnet kan du inte se
hur mina tårar springer marathon
längs mina kinder

jag säger dig så mycket
men jag hör ingenting

jorden snurrar runt runt runt
men min värld är upp och ner

jag förstår ingenting
men jag vet
att du finns i mina tankar

men jag vet inte

om du tänker på mig

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 715 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-03 16:54



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Well written...I often wonder if my "Hon" is thinking of me
too, "hur mina tårar springer marathon längs mina kinder", vilken metafor, Wow,
Lou Marshall
2008-09-05

  elden
Vackert.


Var stark, ge inte upp. Du fick ju mig att hoppas, då får du inte tappa hoppet själv ;)
2008-09-04

    Anonym Ängel
Du sätter ord på allt så vackert, så otroligt vackert...
Jag kan inte, mina ord blir fel och räcker inte till, jag vill säga så mycket...

men du är långt i från en en simpel idiot det gör ont att höra dig säga något sådant...
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP