Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skam. Jag älskar dig ju mamma.


Jag vill aldrig ta dina tårar ifrån dig mamma.

I en annan tid.
Så många ögonblick bort.

Då allt var bra.
Var det verkligen?



Vanlig familj.
Vanlig är bra.




[Skammen sprider sig.
Glöder, vet inte vad jag ska göra.]


Dom borde förstå mig.
Jag är inte egoistisk.
Jag är...

..Jag är jag.


[Jag vet att det inte räcker.
Jag vet att jag inte räcker.]

Vill prata med någon.
Vill inte göra illa.

[Aldrig att jag säger ett ord.]

Vet inte vad jag ska tro.
Huvudet snurrar.

[Äter mig innifrån.
Jag hatar mig.]


Urskiljer en känsla.

[Den enda känsla som känns förnuftig och ren.]




Mamma jag älskar dig.


[Jag vill aldrig såra dig så igen.
Aldrig ta dina tårar ifrån dig.]




Fri vers av HerrGlad
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-03 20:34



Bookmark and Share


    mr cloud
du använder så fina ord,
dela med dig av din talang till mig,
please ? (a)
:'>
2008-09-11

    Sandrew
Fy fan vad fruktansvärt. Som ett slag i magen och man älskar och avgudar det. Applåd.
2008-09-08

  Fenomena
åh så bra skrivet. berör verligen!
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad