Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ofrivillig dammlucksöppning

 

 

länge höll hon inne sin frustration

som vatten i en fördämning

 

när sprickan i dammuren var ett faktum

var flödet ohejdbart

 

 

 

så sitter hon där nu

med endast lite vattenpölar kvar i dammen

och känner sig misslyckad

okontrollerad

och undrar

om alla människor omkring henne

drogs med i störtfloden

 




Fri vers av Jojo
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 12:02



Bookmark and Share


  Marreb
tror nog att de överlevde. Gjorde du?
2008-09-04

  Mr Lindemann VIP
En ödesmätAD DIKT OM dET ALLRA tUNGASTE I lIVET!
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo