Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckel

Hur tillvaro kan sväva i dimmor!
Att höra ihop att passa in i din kostym i din värd
Kostymen börjar att ta form
Tillvaro att suddas ut
att en adress en plats kan vara så viktig
att få känna harmoni
är det som vanten passar handen att toffel passar foten
när livet tar vändning till otrygg tillvaro
adressen frågar jag mig varje dag om jag har kommit rätt
men nyckel passar varje gång??
innehållet känns bekant, saker som har platscerats i varje rum känns igen men tomheten o ekon säger mig inget




Fri vers av kärleks ängel
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-04 13:30



Bookmark and Share


  nina DeBono
Vilse i livet!
// nina
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel