Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lektions-dikt. har skrivit på den av och till i flera dagar nu. besämde mig för att avsolut den igår. =)


Att växa i Dig.


Du skapade mig till den planta
som du sedan länge visste jag skulle vara
Du gav mina rötter rätt jord

Du lät mina blad få sträva och böjas
du sträckte mig mot ljuset
som strålar från ditt ord

Du har vattnat mig med nåderegn
Höst och vår
i rätt och riktig tid

Du har gett mig av din näring
och utrustat mig
inför vinterns hårda strid

Och fast det är natt
och allt verkar sova
Kan jag känna kraften ifrån dig

När inte ens vinden är vaken
Känner jag blommorna knoppas
tack att du aldrig glömmer mig.




Fri vers av Fenomena
Läst 509 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-04 14:34



Bookmark and Share


    Mymlan.
Finns det något kärleksfullare än den eviga nåden? underbar dikt
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena