Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta sen sen

 

Tror jag såg mig själv
när jag satt där
på stenen
hos fåren

Jag är så säker
så oerhört säker
på min osäkerhet
och jag vet att jag
står fast vid den

låt oss leva nu
och ta sen
sen

för jag finns även där




Övriga genrer av Mona*
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-04 17:43



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Det är bra, låt sen komma när sen kommer och så får man se vad sen kommer med då!

;o)
2008-09-05

  Kristina Wallbing
Mycket klokt sagt om att leva i nuet!
2008-09-04

  korpfjäder
ja om sen finns finns du nog där om du finns. Det är nog så att det bara finns nu. Och nu. och nu och nu och nu....
2008-09-04

  Janis Karlsson
Stiligt, lev i nuet och låt inte morgondagens bekymmer förstöra dagen! Klart värd en hoper applåder *klapp, klapp, klapp*
2008-09-04

  Mr Lindemann VIP
Att leva i sedan är en sentens, sedan at hitta zen däri kommer sen
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*