Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var är kärleken då?


Om kvinnan ej fanns?

Det finns inget som jag respekterar mer o beundrar hänfört
jag är förtjust o tycker så mycket om dem trots att de inte tycks gilla mig
inga kvinnor inga stora känslor
bakom varje stor man finns en stöttande kvinna
bakom varje lycklig man finns en älskande o omtänksam kvinna
vad skulle ge ögonen föda om kvinnan ej fanns?
Var i helvetet skulle själen brinna
om ingen kvinna välsignade den med sitt goda hjärta?
Tack för att ni gör världen lite mer kärleksfull
o för att ni pryder vår gråa jord med strålande skönhet
tack för att ni aldrig slutar kämpa trots vårt ojämställda samhälle




Fri vers av Skrivarn
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 18:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns även kvinnor som är exponenter för djävulskap av avancerat slag.
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn