Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här tycker jag om!


Vad är det med dig?

Vad är det med dig?
Det är ingenting
Ingenting
Förutom att
Världen
Därute
Är sned
På grund av rasism
Våld
Droger
Brott
Och idoter
Som blundar
Inför alla problem
Och dessutom
Är jag så hopplöst
Förtvivlat
Och allmänt
Olyckligt kär
I dig
Men det vågar jag
Inte säga
Så jag nöjer mig med
Det är ingenting




Fri vers av Jeanette
Läst 1050 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-25 19:49



Bookmark and Share


  Lilla trollet
Uppriktig och ja jag vet inte vad mer jag ska säga.. Good!
2007-01-15

  Paraply
skulle kunnat vara ingenting men nu var det liksom
allting
på samma gång
precis som tusentals andra
och ändå så himlans unikt och bara ditt liksom
och det var tufft
modigt att gå rakt på
och inte med krussiduller
och bra utan punkter
väldigt snygga radbyten och tempo
och slutet stoppar upp sådär lagom
det enda som var lite jobbigt var stora bokstäver mitt i meningen
eller hurskajagsäga; i början av varje radbyte
det skulle kunnat vara små ibland
eller små rakt igenom
fast jag vet inte
det var riktigt bra såhär med
och känslan var fin
baskrig och klar och
honug
2006-12-30

  Freya
älska dina radbyten
och ordval
och ärlighet..

och...

allt

Wow*
2006-12-29

  Freeman
Klockren!!! Du fångar det som vi är många som känner men inte säger, så bra!!!
2006-12-26

  Mangal VIP
Jättebra. Snyggt fångat. Bra skrivet. Griper tag.
2006-12-15

  yoyyo
skit bra!
gillar den grymt mycket
2006-01-04

  LillSara
Varför känns det som om denna dikt är tagen ur min själ :) Bra
2005-12-03

    Click to start
helbra rakt igenom! min favorit av alla dina tidigare texter.
keep up the good work;)
2005-10-13

    BrokenHearted
Underbart skrivet helt enkelt. Tack.
2005-10-13

    Confused
Jag håller med personen nedanför mig, verkligen bra skrivet!!
2005-09-16

  fannyy
gud vad bra skrivet!
2005-09-16

  Missi VIP
världen är full av problem...
låt poesin vara en tröst.....

verkligen värd att kommentera, tycker jag.
2005-09-02

    L.I.E
hur många gånger har man själv inte sagt: "Det är ingenting." älskar ditt sätt att beskriva det ouppklarade
2005-09-02

    AnnaGs
gud va bra den blir en favorit
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette