Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen dikt väl egentligen, bara en lite snurr - sant iaf.


Bedtime Story


Jag har fyra kuddar i min säng -
det betyder inte att jag är hagalen
bara att jag är bekväm av mig






Fri vers av Gizela Svensson
Läst 446 gånger
Publicerad 2005-07-25 20:05



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
texter om kuddar och sängar är mig tilldragande, mmm aa härligt!
2005-08-04

    carimba
härlig text, hoppas dina fyra kuddar hjälper dig att finna riktig avkoppling.
2005-07-30

  The Stargazer
Dikt eller inte, jag tycker iallafall att det är ett sött litet stycke text. Och jag gillar titeln. Men jag har aldrig hört ordet hagalen förut, aja, nån gång måste ju vara den första. Har föresten 3 kuddar i min säng :)
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson