Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går inte så bra för Gud när han spelar poker med djävulen


Gud spelar poker



Gud och djävulen

inledde

i TV-propagandans anda

ett pokerparti



Djävulen fuskade

till sig essen och

Gud hade lite att

sätta emot



Med essen i

elakhet,

lögn,

girighet,

och

dumhet,

så vann

den onde djävulen

som vanligt lätt



Måtte fan

ta honom!!!




Fri vers av boen
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boen
boen