Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We fall in love in the fall (men när ska vi sluta falla?)

De faller nu. Skuggorna. Mot väggen.
Ibland försöker jag fånga dem och främst då
min egna skuggbild.
Men det går inte. Inte. Inte.

Inne i de luddiga tofflorna kniper jag med de
frusna tårna
De vill ha värme

Inga skuggor faller på frusna tår.

Men jag faller med skuggorna.




Fri vers av Elinn
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 20:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ungefär som snön...Ja...Du vet...Lundell...
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn