Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek, tro, sagans värld och friheten i att älska, våga leva och ta risker.


Finding Neverland


Finding Neverland en film som ger tro
I sagornas kärlek är fantasi som en bro
En bro till drömmarnas land och
Drömmen som vi ser i vårt inre blir sann

Härligt är sagorna underbart men ack så kort
ljuset bär mig till kärlekens sagoland
Finding Neverland, filmen som ger hopp
Ska till slut segra eftersom livet är så kort




Fri vers av bluesatin
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-10 01:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sjöng inte Nirvana om detta Neverland?
Intressant dikt.
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin