Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fuck it


Gudfadern

Jag kallas gudfadern,
Så fuck it,
Sug av mej,

Jag skiter i allt,
Skolan,
Vänner,
Känslor,
Tankar,

Jag orkar inte allt,
Jag orkar inte nått,
Jag vet inte felet,
Men fittan där uppe vill att jag ska leva kvar,

Palla,
Walla allihopa,
Mova för min väg,
JAg e ju deprimerad?
Altså måste jag inte ta ansvar,
Eller?

Känner igen det jag gör,
Men inte det jag hör,
Fattar inte vad jag skriver själv,
E det jag eller någon?




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-09-04 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX