Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion





I kyssen måste du vara försiktig
så inte elden du tänder i min kropp
tar över och allt tänds i lågor




Övriga genrer av darque
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-05 13:41



Bookmark and Share


  stefan.g
Skön nästan lite aggresiv beskrivning av en passion som inte alltid behöver vara öm. Bra skriven!
2008-10-18

  Don Jorgé
Trefin rader. Sensuella och vackra.
2008-09-26

  haje
gillar det hotfullt pyrotekniska i denhär!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque