Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livsepisoden är inte avslutad och därmed ej heller dikten och med hela mitt hjärta önskar jag att den får fortsätta snart igen


Fångar en tanke från hjärtat




På den väg vi går
finns frågor och svar
vi håller dock
tystnaden närmst
och kramar den hårt

Man säger att tala är silver
Men säger att tiga är guld

Jag är inte så säker på det

För mig finns inte tystnad
bara white noise
av grumliga tankar
som alggrönt vatten
utan syre

Man säger att tala är silver
Man säger att tiga är guld

Jag tror inte på det

det känns som att jag dör
i tystnaden
jag kämpar som fisk på land
kippar efter luft
med rakbladet i handen

Man säger att tala är silver
Man säger att tiga är guld

Det är nog inte så

jag fångade en tanke från hjärtat
om jag ska stanna eller gå
i natten ville jag fly
för att slippa höra
ditt nej




Fri vers av darque
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-11 22:22



Bookmark and Share


  Bodha*
Riktig tystnad är fullständigt öronbedövande

den måste upplevas
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque