Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigmata




det sista jag vill är att såra dig
men, min älskade
vi går ju bara runt i samma ring

kan du se det i mig?
den kalla huden som längtar
kan du se det i mig?
hjärtat som brister för att jag
inte längre kan vara med dig?

förstår du att jag vill gå innan
jag driver oss båda till vansinne?

kärlek som ska vinna över allt
men, allt jag känner
är den sältan
som sprids i mina öppna sår

förstår du att jag vill gå innan
jag driver oss båda till vansinne

det sägs att kärlek förblindar
det är sant nog
för jag kunde inte se att den inte fanns

jag hatar att jag behöver dig
jag hatar att du får mig att skratta
jag hatar att jag inte längre kan slappna av
jag hatar att du inte bara berättar allt
jag hatar att jag inte kan ignorera dig
jag älskar dig
jag hatar att det ska vara just du

kan du se det i mig?
den kalla huden som längtar
kan du se det i mig?
hjärtat som brister för att jag
inte längre kan vara med dig?

förstår du att jag vill gå innan
jag driver oss båda till vansinne?

jag är förvirrad
kämpar med mig själv varje dag
kämpar för din skull
plötsligt orkar jag inte längre
och jag sårar dig
den sista jag vill såra
jag väntar på att jag ska ge upp
jag behöver din hand för att inte sjunka

fortsätter fråga vad din lögn är
vet att du hatar det
din tystnad lurar mig att tro
att du går med på allt jag säger
men jag vet
jag vet saker jag inte borde kunna veta
och jag önskar ge upp
men jag kan inte

förstår du att jag vill gå innan
jag driver oss båda till vansinne?

handen på hjärtat så vill ajg inte gå
men jag klarar inte att inte veta
jag klarar inte att dra varje sanning ur din mun
en dag ger jag upp
och jag går
vill du ha något är det bästa
att du börjar ge av dig själv

var inte rädd för att bli sårad
det är då det händer
när man inte vågar ge sig hän
stannar i sin ringhörna
det är då man blir lämnad

kan du se det i mig?
den kalla huden som längtar
kan du se det i mig?
hjärtat som brister för att jag
inte längre kan vara med dig?

förstår du att jag vill gå innan
jag driver oss båda till vansinne?

med blödande stigmata
gråter jag för oss båda
med hål i magen
blöder jag får oss båda

kan du se det i mig?
att allt jag vill ha är dig?




Fri vers av darque
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-15 21:42



Bookmark and Share


  Blodros
..ord
..sårbart skrivna
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque