Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och på TV är det snooker, jag tror jag börjar gilla det



Dagar som dessa är inte gjorda för mig
och jag önskar jag hade en osynlighetesmantel
att gömma mig i så jag slapp känna skuld
för alla känslor jag stänger inne
men, jag önskar att allt ska försvinna
så jag ska slippa oroa mig för att åter bli sårad

Jag glömmer säga att jag tycker om dig
jag glömmer säga puss i telefonen
jag glömmer att visa att jag är din

Det är ju på grund av dig jag tittar på
snooker på kvällarna trots att jag inte helt förstår
men, jag tror jag börjar gilla det
inte lika mycket som fotboll
men, jag tror jag börjar tycka om snooker

Du får ursäkta min matthet och mitt dåliga sätt
kanske har du inte ens märkt det
och allt jag nu säger är en nyhet för dig

Det är dagar som dessa jag känner mig matt och sne’
som jag får för mig saker som att jag inte betyder ett strunt
ett samtal från dig visar att jag har fel
men, dagar som dessa gör mig så rädd
att jag ska stöta bort den som jag tycker om mest

Förlåt för att jag tar ett steg tillbaka
men om du kan stå ut
så kommer jag alltid tillbaka




Övriga genrer av darque
Läst 459 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-18 19:42



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Snygg liknelse!
2009-06-27

  Jonas Lindmark
hehe, hur är d med snookern numera?
har inte längre kanalerna som visar,
men hängde med desto flitigare tidigare.
Gör Hunter, O´Sullivan, Macguire & Dott
fortfarande bra ifrån sej..? ;D
2008-10-25

  artonsekunder
Åh, jag känner igen! Pressen av att vara i ett förhållande, och skulden av att man inte visar de känslor den andra är värd att bli visade. Men de förstår, de vet alltid :) Även om man inte tror, så vet de utan att man behöver säga några ord. Vacker text!
2008-10-21

  Don Jorgé
Läser detta som ett litet kärleks brev, högst orginellt men mycket vackert.
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque