Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en del av en människa inte vill chansa med risken att förgöras och en annan del vill kämpa för chansen att bara en gång få känna lycka...


Hon går genom elden ut ur kylan





Vänder mig från mig själv
när jag inte klarar hettan av livet
men, stelnar av kölden


Vi vet alla att livet är en gåva
att vi ska leva varje dag som den sista
ändå gör vi allt för att passa in
trots att vi är gjorda i matt metall
i en glittrig värld


Vi viskar till gudar och himlakroppar
gör allt för att livet ska bli en saga
trots smärtan vi känner och gråten som fastnar i halsen
vill vi tro på mystik, hjärtan och glöd


Livet är bara det här
livet är bara att leva
livet är inte fantastiskt
smärtan du känner kan enbart helas
genom att leva


Om och om igen sträcker du ut handen i lågan
utan att känna huden brinna
om och om igen skadar du dig själv
bara för att glömma vad smärta är


Jag går genom elden
känner kölden
för jag har inget val


Önskar jag kunde släcka din törst
döda dina demoner
och ge dig allt du önskar
men, du måste hjälpa till
och fylla ditt liv med eld, passion och värme
istället för is, kyla och sorg


Om och om igen sträcker jag ut handen i lågan
för att antingen brinna och smälta bort
eller för att överleva


Vi är fast i elden
det är för sent att vända om
så vi går hand i hand
men alltid ensamma
omhöljda av rädsla





Övriga genrer av darque
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-12 01:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Texten griper tag, smärtsamt skildrar du kampen att våga leva fullt ut.

Eva
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque