Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålar min hud till hoppet



Jag är inte alltid stolt över mig själv
och sedan du borstade av dig min kärleksförklaring
känns inget lika bra
och sex är inte längre vad det brukade vara


Jag ber om ursäkt när jag gjorde dig besviken
men, ibland går jag sönder i tystnaden
inombords blöder sår som måste komma fram
för att bli verkliga och stilla mitt sinne


Det finns inget annat jag kan göra
än att ge dig en dag till och en dag efter den
lita på att du tänker på vad du känner och vill
trots att jag helst vill vända om och gå


Idag hade jag lust att ringa dig för att säga att din tid är ute
men, jag klamrar mig fast vid löftet att ge dig tid
och nålar min hud till hoppet att det ska ge något bra


Ibland går jag sönder inombords
när jag tänker på hur smärtsamt det kommer bli
den dagen vi måste erkänna att ett
Adjö
är allt vi har kvar




Övriga genrer av darque
Läst 436 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-11 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darque
darque