Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...för visst hör allt ihop?


Det är snusk men, ändå kärlek och passion



Du är så jävla het
Jag är så jävla kåt
orgasm efter orgasm
kan inte sluta
vill bara ha mer

Vill suga dig
kan inte sluta
kom på mig

Vill du slicka?
Jag bjuder
gå ner
jag kommer i din mun

Med dig i mig
hamnar jag
på en annan planet
som DiLeva när
han mediterar

Du är så jävla het
Jag är så jävla kåt
kan inte få nog
måste nog ha dig igen








Övriga genrer av darque
Läst 499 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-18 17:55



Bookmark and Share


    Skrivarn
Cool o skön dikt:D
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque