Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

^~¨*¨~^Allt detta får du låna ^~¨*¨~^


Blodet som gör mig levande
huden som gör mig vacker
tankarna som gör mig intressant
tårarna som gör mig komplex
skrattet som gör mig åtråvärd
förmågan att ha sönder ett glas varje gång jag diskar
oviljan att leka sällskapslekar
gropen som bildas i hakan när jag är obekväm
mitt talande ansiktsspråk
mina stora blå ögon


Allt det får du låna varje dag
varje dag du säger att
du älskar mitt skratt
Varje dag du säger
att jag är vacker
Varje dag du njuter
av mina frågeställningar
Varje dag du är villig
att hålla min hand för att jag är obekväm
Varje dag du visar att du älskar mig
får du hela mig





Fri vers av darque
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-24 13:43



Bookmark and Share


  Glensan
Skitbra :-)
2009-06-25

  dweeb
Fan va bra!
Det är inte många saker jag önskar jag hade skrivit själv men ..... det här är definitivt en sån!

"förmågan att ha sönder ett glas varje gång jag diskar"
Jag bugar mig ödmjukt inför någon som kommer på en sådan rad och bokmärker tacksamt!
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

darque
darque