Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg


Som ett ödehus

Ditt öga är tomt som ett ödehus,

det bör bo någon där trots allt.

Jag kan skymta ett ängsligt fladdrande ljus.

Kan det vara din själ?

Ditt öga är fyllt med tårar.




Fri vers av Smurfan
Läst 578 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan