Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon ...


Om jag vore en fågel

Tänk om jag vore en fågel,
jag skulle beskydda dig med mina vingar.

Tänk om jag vore ett sängtäcke,
jag skulle värma dig om natten.

Tänk om jag vore din dagbok,
jag skulle veta dina innersta tankar.

Men tänk om jag vore mig själv,
då skulle jag kunna bli älskad
av dig.




Fri vers av Smurfan
Läst 745 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-06 21:41



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sa vackert.

Eva
2008-09-18

    sajo
En vacker text. Tänker på den lilla talgoxen som satt utanför min lägenhet på en vädringspinne idag på em och den ville aldrig flyga....
kanske skulle han beskydda mig....

En fin text du skrivit. Jag gillar denna mycket.
2008-09-08

  Sladjana Zubcevic
" Men tänk om jag vore mig själv,
då skulle jag kunna bli älskad
av dig. "
Vackert skrivet!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan