Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel fråga alltså, men allvarlig vilja.

 

Jag vill diskutera nå med dig,

nu,

nå allvarligt,

är det okej?




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 22:03



Bookmark and Share


    sunnanvind
Javisst...helt okej! ;)
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf