Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vykort från en ö av minnen




i staden vid havet semestrar solen
gröna stup och blåa hav
doft av nybakat bröd och vin
spillt på en palett av önskningar
längs med stränder med erfarenhet
ned för gator av rang
fastnar det inte på bild
detta väsen
som vi kan skönja i blicken
i dofter och deja vu
namn blir inte längre en nödvändighet




Fri vers av jonas a
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-07 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a