Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Sommarens sista suck

Sommarens sista suck
viskar orden till mig
en doft av rött vin
med orden lika självklara
som karaktären i druvan
hon drack

Höstens första tårar
upplevs som stormar inom mig
ett ostavbart kärleksljud
och mitt hjärta log mot dig
saknaden av ljuden & doften
av blommorna är lika unik som du

Så snälla lyssna på sommarens sista suck
som viskar:

Jag älskar dig




Fri vers av J P
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-07 12:13



Bookmark and Share


  halmstrå
Den här är fin. Man ska nog lyssna på den där sucken och minnas den när det höstgråa kärlekslösa vinandet aldrig vill sluta...
2008-09-07

    Lindizz
Vackert skrivet
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P