Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du skulle göra ditt bästa... så då kanske jag borde chansa ändå.


Hjärtevän

Du skulle göra det försiktigt,
Du skulle ta på dig dina sammetshandskar,
Prata lugnande,
Smeka min kind
som för att göra handlingen rättfärdig.

Du skulle inte försöka förklara
Jag skulle förstå ändå

Jag känner dig såpass väl.

Du skulle inte se på mig,
Blunda och göra det fort
Innesluta mitt hjärta i mjuk sammet
För bara en sekund
Innan du krossade det.

Du skulle inse
Att svartsjukan skulle ta död på...
det lilla av mig som blev kvar

Du skulle vilja göra rätt för dig
Men du,

det var en chansning från början ändå.




Fri vers av 3_miles_high
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-07 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high