Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrapar på fönster



och i det här
skrapar jag
på mitt fönster

som är själens svarta
ekande tomrom

styr mig
rör mig
bestämmer mig

och vid tidpunkten
för våra liv så
skulle jag

trott på
att jag är någon





Fri vers av virre
Läst 666 gånger
Publicerad 2008-09-07 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre