Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt bli

Dessa tankar som styr mig
alla saker jag måste göra
tänk så händer det något
Jag är trött på det

Jag vill kunna strunta i om klockan är 22.22
jag vill kunna gå på en väg utan att behöva vända om
Jag vill kunna somna utan att göra allt i en ordning
Jag vill kunna leva ett normalt liv

Men jag kan inte det
Jag är van vid att få som jag vill

när jag var liten
när jag inte tänkte på känslor
bara på alla leksaker
var jag van vid att få det jag pekade på
jag var ett bortskämt barn

Nu när jag blivit äldre
förstår jag att allt inte handlar om saker
utan även känslor
det går inte att köpa känslor
man måste vinna dem själv

jag har inte lärt mig hur man gör
jag vet bara hur man önskar sig
men det fungerar inte så längre

& Nu när jag önskar kommer tvångstankarna och tar över mitt liv
"Om du inte gör si och så, kanske det inte slår in"

Gör inte som jag, låt inte tankarna ta över ditt liv.




Fri vers av greeneyes
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-07 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes