Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlig promenad

 

höstsolen strålar lätt

högt ovan molnen

vinden leker i håret

doft av höst inhaleras

där färger berikar ögon

under dagens promenad

en stilla undran famnar

vart solen tog vägen...

 




Fri vers av Lindizz
Läst 313 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-08 14:57



Bookmark and Share


    tramp
Gillar denna den har så mycket känsla(or) i sig …lukt, syn känsel och saknad …allt på samma gång !
Verkligen snyggt ordslöjdat
2008-09-09

    sunnanvind
Ja, man kan undra ibland..dock inte idag här där jag bor..
Mycket vackert min vän!
2008-09-08

    Maria Malm
Den lyser med sin frånvaro, i alla fall här..
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz