Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. färsk så den har inte hänt...


Läge; sväääva dingla åhh jaaa

 

~

vågar inte

kan inte

vill inte

bör inte

får inte

orkar inte

 

luntan gammal

klar

 

vad gör att jag ska?

en förändrad order?

från gör si ena minuten till gör så den andra?

 

 

vägran medelst avstängning.

automatik spjäll back

uthängning om tvång

tack för irrationell trängning

förvrängning romantik

vägran medelst retorik

 

 

kalla mig feg

vinn

jag bäddar min

du din

 

mental hängning

fuck you en matta

i snörens svängning

tack ohh! men fatta

 

 

göra så?

 

 

nä gjort si!

redan gjort då,

 

ögonblicket

förbi.

 

luntan gammal

öppet spjäll

 

läs för hell!

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-09 02:54



Bookmark and Share


  Thurizas
antagligen borde jag inte komentera men det syns ju endå att jag läst den så ja. slutet gillas mycket.
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri